Idéen med EC-online är att kunna erbjuda ett mer flexibelt sätt att hålla igång sin träning. Vi vet att många arbetar oregelbundna tider, reser i jobbet eller som i dessa Corona-tider har svårt att komma på våra live-gruppträningar. Vi tror att vi med denna tjänst kan hjälpa dig att hålla igång din träning och få den mer regelbunden.
-SENIORTRÄNING: Anpassad träning för 60+. Enkelt, roligt och effektivt
-KETTLEBELL TABATA: Här använder vi en Kettlebell som redskap. Vi jobbar i en serie av exakt åtta intervaller om totalt 4 minuter. 20 sekunder max ansträngning följt av 10 sekunders vila. Intensiteten ska vara mycket hög. Träningsformen ger snabb ökning av både uthållighet och explosivitet.
-HIIT:  High Intensity Intervall Training. Genom att träna på sitt absoluta max under några sekunder, upprepat under några intervaller, kan man både förbättra sin kondition, öka sin fettförbränning och träna upp musklerna. Fördelarna med denna träningsform är många!
-TABATAEn träningsmodell med en serie av exakt åtta intervaller om totalt 4 minuter. 20 sekunder max ansträngning följt av 10 sekunders vila. Intensiteten ska vara mycket hög. Träningsformen ger extremt snabb ökning av både uthållighet och explosivitet.
-MLR: MLR är övningar för mage (M), lår (L) och rumpa (R). Det är är intensivt, glädjefyllt och effektivt. 
-YOGA: Många tror att yoga bara handlar om avancerade fysiska positioner, helst utförda av personer med kroppar som gjorda av gummi. Men det fina är att yoga är så otroligt mycket mer – de fysiska positionerna är bara en del, och de behöver inte vara avancerade alls.
-BOOTY: TUFFT, ENKELT & EFFEKTIVT. I Booty fokuserar vi på grym träning för rumpa och lår. Vi använder oss av loopbands och den egna kroppsvikten i ett tidseffektivt och ösigt pass för dig som vill ha en riktig genomkörare. Mjölksyra och träningsvärk utlovas! 
-MAGE: Mage är ett skonsamt pass som hjälper dig att bygga upp styrkan i bålen med mage i fokus. Mage passar dig som vill bli starkare, få bättre kroppshållning och balans. Vi använder oss av egen kroppsvikt och ibland utvalda redskap för att göra träningen mer utmanande.
-PILATES: Träningsformen bygger upp flexibilitet, styrka och uthållighet, bland annat genom andning och övningar som stärker de stabiliserande, samt de djupliggande musklerna i bålen.
-Dans: Gillar du musik och vill komma i toppform genom att dansa? Med våra danspass får du massor med energi och ett gott humör samtidigt som du förbättrar din koordination, kondition och kroppskontroll.
-Skivstång: Träning med skivstång är både roligt och ger mycket bra uthållighetsträning.
Under passet utför du traditionella skivstångs-övningar till peppande musik. Du tränar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikt du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare.
-Spinning: Kommer snart
-Indoor walking: Kommer snart
Håll till godo, vi bjuder på både skratt och bra träning!