JOBBA PÅ EC SPORTSCLUB

Med glädje, passion och stor gemenskap möter vi våra medlemmar varje dag. Hos oss får alla möjlighet att ta del av vår kunskap, utbud och erfarenhet när det gäller träning. I det personliga mötet ger vi våra medlemmar energi och inspiration på vägen till ett friskare liv. Att jobba hos oss innebär att med positiva och sociala egenskaper förmå alla att känna träningsglädje. På EC är du också delaktig i att utveckla verksamheten. Vi satsar mycket på att skapa förutsättningar för vår personal att ta nästa kliv. Hos oss är träning världens bästa nöje – vill du vara med och göra skillnad?

VI SÖKER JUST NU INSPIRATÖRER/INSTRUKTÖRER

Gillar Du att hjälpa människor i träning och hälsa? Har Du förmågan att motivera andra till att komma igång och hålla igång sin träning? Är Du en Inspiratör som brinner för att möta nya människor?

 

Då hälsar vi Dig varmt välkommen med ansökan till info@energicentersverige.com

VI SÖKER RECEPTIONIST FÖR TIMANSTÄLLNING

Brinner du för att kunna erbjuda en god service till medlemmar och vill få en större inblick i gymbranschen? Söker du efter en roll där du får mycket eget ansvar? Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta på flera orter vid behov.

Du jobbar i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Vår vision är att erbjuda träningsmöjligheter som som skapar gemenskap, glädje och hälsa.

Du får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Välkommen med er ansökan till: info@energicentersverige.com

57963947_2227660963943742_53274542411350