top of page

JOBBA PÅ EC SPORTSCLUB

Med glädje, passion och stor gemenskap möter vi våra medlemmar varje dag. Hos oss får alla möjlighet att ta del av vår kunskap, utbud och erfarenhet när det gäller träning. I det personliga mötet ger vi våra medlemmar energi och inspiration på vägen till ett friskare liv. Att jobba hos oss innebär att med positiva och sociala egenskaper förmå alla att känna träningsglädje. På EC är du också delaktig i att utveckla verksamheten. Vi satsar mycket på att skapa förutsättningar för vår personal att ta nästa kliv. Hos oss är träning världens bästa nöje – vill du vara med och göra skillnad?

VI SÖKER JUST NU PERSONLIG TRÄNARE OCH GRUPPTRÄNINGSINSTRUKTÖRER TILL FLERA AV VÅRA ANLÄGGNINGAR

Brinner du för att kunna erbjuda en god service till människor och vill arbeta i gymbranschen? Söker du efter en roll där du får leda och motivera andra i sin träning?

Hos oss arbetar du i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Vår vision är att erbjuda träningsmöjligheter som skapar gemenskap, glädje och hälsa.

​Du är troligen utbildad gruppträningsinstruktör med erfarenhet eller är du helt enkelt ”bara” träningsintresserad och vill leda och motivera andra. Vi kan utbilda dig!

Du är mogen i dina åtaganden arbetsmässigt och har möjlighet att ha fasta gruppträningsklasser varje vecka.

Du är tävlingsinriktad och drivs av att nå mål och att se nöjda kunder.

Välkommen med din ansökan till: info@energicentersverige.com

bottom of page