ForMe

Viktminskningsprogram

Garanterad viktminskning som består!

För oss på ForMe handlar viktminskning om mer än bara kost och motion. Vi satsar även på att träna dina tankar. Med vårt helhetskoncept blir din viktresa snabb, rolig och bestående!

TÄNK!

Tänk att vakna på morgonen och känna att det är den bästa dagen i ditt liv. Du är utvilad och utsövd, morgonljuset känns varmare än vanligt och hela kroppen vibrerar av energi. Du är redo för allt!

Skulle du inte vilja att alla dagar började så? Vår mentala träning har precis den effekten. Vi jobbar med positiva målbilder, med självförtroende, motivation och koncentration. Vi ger dig alla nycklar du behöver för att låsa upp kraften i dina tankar.

NJUT!

Föreställ dig känslan av harmoni i din kropp när du är riktigt, riktigt avslappnad. Eller den rena, bubblande glädjen när du brister ut i ett stort och spontant skratt. Det kallar vi njutning.

Njutning ger livsenergi och är bränsle för både kropp och sinne. Den stimulerar, stärker och balanserar. Vi hjälper dig att hitta tid för njutning, avkoppling och glädje i din vardag. Det ger dig kraft och motivation att fokusera på det som är viktigt i ditt liv.

ÄT!

Ät bra – och må bra! Det är inte svårare än så. Näringsrik mat är läkande energi för din kropp. Samtidigt är maten och kosthållningen viktiga delar för att hålla en bra vikt.

Vi är specialister på viktminskning. Med våra verktyg kan vi skräddarsy en kost som passar just dig och dina behov bäst. God och bra mat – i rätt mängd – gör din resa mot framgång både inspirerande och njutningsfull!

TRÄNA!

Vi tycker det är kul med rörelse. Men vi tycker också att rörelse ska vara kul. Vad är det annars för poäng? Kul träning är dessutom lätt att göra till en vana.

Hos oss väljer du själv den träningsform som passar dig bäst. Våra hälsocoacher har stora kunskaper på området och ger dig stöd och råd längs vägen. Tillsammans tar vi ett stort kliv mot ditt nya, aktiva liv.